Jdi na obsah Jdi na menu
 


11.ročník noční soutěže, 3.ročník Memoriálu mjr.Jana Červinky

p1080368.jpgV sobotu 30. května 2015 ve večerních a nočních hodinách se na cvičišti u hasičské zbrojnice v Hostěrádkách-Rešově letos již pojedenácté sešli opravdoví příznivci hasičského sportu při 11. ročníku noční soutěže v požárním útoku o putovní pohár a zároveň třetím ročníku Memoriálu mjr. Jana Červinky.

V sobotu 30. května 2015 ve večerních a nočních hodinách se na cvičišti u hasičské zbrojnice v Hostěrádkách-Rešově letos již pojedenácté sešli opravdoví příznivci hasičského sportu při 11. ročníku noční soutěže v požárním útoku o putovní pohár a zároveň třetím ročníku Memoriálu mjr. Jana Červinky.

Soutěžní podmínky byly pro muže i ženy stejné, v kategorii mužů soutěžilo 30 družstev, v kategorii žen soutěžilo družstev 13 a v nové kategorii veteránů družstva 4. Celá soutěž probíhala ve sportovně bojovém duchu a velmi dobré náladě.

Nejcennější trofej v mužské kategorii si odvezlo družstvo Nesvačilky za dosažený čas 14,79 sec., na druhém místě skončilo družstvo Hodějic časem 15,08 sec. a na třetím místě družstvo Sport Starý Lískovec časem 15,67 sec.

V kategorii žen si nejcennější trofej odvezlo družstvo Dražovice B dosaženým časem 21,04 sec., na druhém místě skončilo družstvo Dražovice A dosaženým časem 21,33 sec. a na třetím místě družstvo Hlubočan dosaženým časem 21,52 sec.  

V kategorii veteránů skončilo na prvním místě družstvo domácích Hostěrádek-Rešova časem 29.98 sec., na druhém místě družstvo Zbýšova časem 33.83 sec. a na třetím místě družstvo Šaratic časem 34,23 sec. Útok nedokončilo neplatným pokusem 7 družstev.

Vyhlášení výsledků a předání cen proběhlo po skončení všech soutěžních klání kolem třetí hodiny ranní.