Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dopoledne u hasičů pro ZŠ a MŠ v Hostěrádkách

dopoledne-u-hasicu--30-.jpgV pátek 7.6. 2013 jsme prezentovali naši činnost  a techniku hasičů  dětem z MŠ  Hostěrádky-Rešov, MŠ Šaratice a základní školy ze Šaratic.

V pátek 7.6. 2013 jsme prezentovali naši činnost  a techniku hasičů  dětem z MŠ  Hostěrádky-Rešov, MŠ Šaratice a základní školy ze Šaratic.

Děti si na návsi v Hostěrádkách mohli prohlédnout nejen techniku našeho SDH, ale i nejmodernější vozidla používaná u profesionálních jednotek HZS. Součástí expozice byla i prevence požární ochrany.

Celou prezentaci zahájil starosta sboru Slavomír Bell, který krátce představil prezentovanou techniku i zúčastněné hasiče. Následovaly ukázky na jednotlivých stanovištích. Prezentace, která probíhala na návsi obce byla zakončena ukázkou hašení pěnou“.

Naše mládež spolu se svými vedoucími předvedli svoji činnost na cvičišti vedle hasičky. Početnému publiku jsme postupně předvedli uzlovou štafetu, ukázku běhu jednotlivců na 60m s překážkami, štafetu 4 x 60m a vyvrcholením našeho programu byla ukázka požárního útoku.

Celá akce byla ukončena malým občerstvením.

 

dopoledne-u-hasicu--33-.jpgdopoledne-u-hasicu--41-.jpg

dopoledne-u-hasicu--37-.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Dopoledne u hasičů pro žáky MŠ a ZŠ