Jdi na obsah Jdi na menu
 


NOČNÍ SOUTĚŽ V POŽÁRNÍM ÚTOKU o putovní pohár a 4. ročník MEMORIÁLu MAJORA JANA ČERVINKY

p1090809.jpgV sobotu 28. května 2016 ve večerních a nočních hodinách se na cvičišti u hasičské zbrojnice v Hostěrádkách-Rešově letos již podvanácté sešli opravdoví příznivci hasičského sportu při 12. ročníku noční soutěže v požárním útoku o putovní pohár a zároveň čtvrtého ročníku Memoriálu mjr. Jana Červinky.

Foto a video z noční soutěže

 

V sobotu 28. května 2016 ve večerních a nočních hodinách se na cvičišti u hasičské zbrojnice v Hostěrádkách-Rešově letos již podvanácté sešli opravdoví příznivci hasičského sportu při 12. ročníku noční soutěže v požárním útoku o putovní pohár a zároveň čtvrtého ročníku Memoriálu mjr. Jana Červinky.

Soutěžní podmínky byly pro muže i ženy stejné, v kategorii mužů soutěžilo 23 družstev, v kategorii žen soutěžilo družstev 9 a v nové kategorii veteránů družstva 2. Celá soutěž probíhala ve sportovně bojovém duchu a velmi dobré náladě.

Nejcennější trofej v mužské kategorii si odvezlo družstvo Nesvačily A za dosažený čas 15,37 sec., na druhém místě skončilo družstvo Tvarožné  časem 15,75 sec. a na třetím místě domácí mužstvo Hostěrádek-Rešova A časem 16,32 sec.

V kategorii žen si nejcennější trofej odvezlo družstvo Dražovic dosaženým časem 18.68 sec., na druhém místě skončilo družstvo Ivanovic dosaženým časem 19,16 sec. a na třetím místě družstvo Dětkovic dosaženým časem 20,03 sec.  Naše domácí družstvo žen skončilo na pátém místě dosaženým časem 34.04 sec.

V kategorii veteránů skončilo na prvním místě družstvo Drink Team a na druhém místě družstvo domácích Hostěrádek-Rešova .

Pro všechny soutěžní družstva byly připraveny zajímavé ceny, ale přece jen poháry a zejména hlavní cena – nádherný putovní pohár, věnované generálním sponzorem soutěže – firmou Červinka s.r.o. byly bezesporu nejzajímavější.

Vyhlášení výsledků a předání cen proběhlo po skončení všech soutěžních klání kolem jedné hodiny ranní již za mohutného deště, částečně v garáži hasičské zbrojnice a přistaveném stanu. Po vyhlášení výsledků následoval volná zábava do téměř ranních hodin.

Zodpovědná a vzhledem k noční době i náročnější příprava se pořadatelům vyplatila a spolu se zabezpečeným občerstvením a doprovodným programem přispěla k příjemně prožitému pozdnímu večeru  i následné noci.