Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrazek

Sbor dobrovolných hasičů v Hostěrádkách-Rešově ve spolupráci s obecním úřadem Hostěrádky-Rešov bude 11.září 2010 ve 20hod v místním kulturním domě pořádat koncert Ladi Kerndla se sólistou Orchestru Gustava Broma - Jaromírem Hniličkou.

 Hostěradští hasiči pořádají koncert Ládi Kerndla

 

 ObrazekSbor dobrovolných hasičů v Hostěrádkách-Rešově ve spolupráci s obecním úřadem Hostěrádky-Rešov bude 11.září 2010 ve 20hod v místním Kulturním domě pořádat koncert Ládi Kerndla se svým orchestrem a  sólistou Orchestru Gustava Broma - Jaromírem Hniličkou - respektovaným veteránem české jazzové scény.

Kde najdete  v Hostěrádkách Kulturní dům?

                                                                                  

                                   

Předprodej vstupenek na koncert Ladi Kerndla

 

Cena vstupenek v předprodeji - 200,-Kč, na místě 250,-Kč.

 

 

 Kde můžete vstupenky v předprodeji nakoupit?

 

Obecní úřad Hostěrádky-Rešov
Potraviny Petrášová - Hostěrádky-Rešov
Květinářství - Šaratice

 

                       Laďa Kerndl - český jazzový zpěvák a hudebník

 

Laďa Kerndl se narodil 16.5. 1945 v Brně. Vyučil se nástrojařem a vystudoval strojní průmyslovou školu. Následně vystudoval hudební školu obor klavír. Od 7 let přitom hrál na housle, kytaru, klavír a skončil jako bubeník a zpěvák. Neustále poslouchal jazz a swing. Tato hudba se mu stala vlastní a zůstal u ní dodnes.

Momentálně zpívá v muzikálu „Zpívání v dešti" v Národním divadle v Brně. Koncertuje po celé republice na svých vystoupeních a jazzových festivalech. V zahraničí účinkuje především na jazzových festivalech.

Více informací o Ladislavu Kerndlovi najdete na oficiálních stránkách www.kerndl.cz