Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. ročník soutěže o pohár starosty obce Hostěrádky – Rešov v uzlové štafetě

p1090572.jpgV sobotu 20.2.2016 uspořádal náš sbor 1. ročník soutěže v uzlování, která byla zařazena jako 4. podnik pětidílné uzlové OPEN LIGY

Foto najdete v galerii  a také na adrese:

http://sindy7.rajce.idnes.cz/UZLOVANI_HOSTERADKY-RESOV_2016/

V sobotu 20.2.2016 uspořádal náš sbor 1. ročník soutěže v uzlování, která byla zařazena jako 4. podnik pětidílné uzlové OPEN LIGY.

Soutěž byla připravena pro tři věkové kategorie čtyřčlenných družstev ­ přípravku, mladší a starší žáky. Žákovské kategorie soutěžili navíc v disciplíně štafeta dvojic.

Soutěže na jejímž průběhu se podílelo více než 40 pořadatelů, rozhodčích a časoměřičů se zúčastnilo celkem 70 soutěžních družstev.

Naši mladí hasiči se domácí soutěže zúčastnili v kategorii starších žáků s družstvem ve složení:Barbora Robešová, Jakub Kvoch, Karolína Dočekalová a Adriana Vávrová. V konkurenci 28 družstev obsadili pěkné 10 místo. Zvítězilo družstvo Drnovice 1, před družstvem Drnovice 2, třetí místo obsadili Luleč Kajmani 2.

V disciplíně štafeta dvojic obsadili J. Kvoch – K. Dočekalová ­ 14. a A. Vávrová – B. Robešová 21.místo. Tuto disciplínu s přehledem vyhráli členové našeho sboru Lucie a Miroslav Šuterovi soutěžící za SDH Drnovice.

V kategorii mladších žáků jsme soutěžili se dvěma družstvy.

První družstvo ve složení: Marek Robeš, Marek Fiala, Adéla Surovcová a Sophie Bellová zvítězilo a s předstihem si zajistilo obhajobu prvního místa z předchozích dvou ročníků uzlové OPEN LIGY. Druhé místo v naší soutěži obsadilo družstvo Drnovice 6 před družstvem SDH Syrovice.

Druhému družstvu se také dařilo a ve složení: Vendula Prokopová, Michal Robeš, Jakub Příhoda a Pavlína Klíčová získali letošní nejlepší výsledek 5. místo. Ondřej Šimek doplnil družstvo SDH Šaratice které obsadilo 26. místo z celkového počtu 32 zúčastněných družstev.

Umístění v kategorii dvojic:

Marek Robeš – A. Surovcová – 3. místo

V. Prokopová – P. Klíčová – 9.místo

O. Šimek – M. Fiala – 10. místo

J. Příhoda – Michal Robeš – 17. místo

 

V kategorii přípravka soutěžilo 10 družstev. Zvítězilo družstvo z SDH Kanice, před družstvy Kobylnice 2 a Kobylnice 1.

1. ročník uzlové soutěže se tedy našemu sboru vydařil po sportovní i organizační stránce a to také díky podpoře obce Hostěrádky – Rešov i dalším partnerům kteří se na uspořádání akce sponzorsky podíleli.

Foto najdete v galerii a také na adrese:

http://sindy7.rajce.idnes.cz/UZLOVANI_HOSTERADKY-RESOV_2016/

Video

Podrobné výsledky

Celkové pořadí - přípravka

Celkové pořadí - kategorie mladší

Celkové pořadí - kategori starší

Celkové pořadí dvojice - kategorie mladší

Celkové pořadí dvojice - kategorie starší

 

Partneři akce 2016.JPG

 

partneri-akce-2016.jpg