Jdi na obsah Jdi na menu
 


Druhá soutěž uzlové Open ligy – Hrušovany u Brna

dscn0068.jpgV sobotu 12.12.2015 se naši mladí hasiči zúčastnili druhé soutěže letošní uzlové ligy která se konala v Hrušovanech u Brna. Stejně jako na předchozí soutěži v Drnovicích jsme se zúčastnili se třemi družstvy.

V sobotu 12.12.2015 se naši mladí hasiči zúčastnili druhé soutěže letošní uzlové ligy která se konala v Hrušovanech u Brna. Stejně jako na předchozí soutěži v Drnovicích jsme se zúčastnili se třemi družstvy.

V kategorii mladších žáků první družstvo ve složení Adéla Surovcová, Sophie Bellová, Marek Fiala a Adriana Vávrová vybojovalo 1.místo, druhé družstvo ve kterém soutěžili Vendula Prokopová, Michal Robeš, Ondřej Šimek a Pavlína Klíčová obsadilo 11.místo.

Družstvo starších žáků nastoupilo v sestavě Barbora Robešová , Jakub Kvoch, Karolína Dočekalová a Jonáš Polesný opět získalo body do letošní ligy tentokrát za 13.místo.

V doplňkové disciplíně jednotlivců získala 1.místo fantastickým časem  11,01s naše členka Lucie Šuterová letos startující za SDH Drnovice.

V průběžném pořadí uzlové OPEN ligy po dvou soutěžích v kategorii ml.žáků je naše první družstvo na prvním místě se ziskem 39 bodů, druhé družstvo je na osmém místě s 22 body. V kategorii st. žáků je naše družstvo jedenácté s 15 body.

Příští uzlovou soutěž bude pořádat SDH Starý Lískovec – sport v sobotu 23.1.2016.

 

Podrobné výsledky lze najít na stránkách okresní odborné rady mládeže OSH Vyškov http://oorm-vyskov.webnode.cz/uzlova-open-liga/

 

 

Náhledy fotografií ze složky Uzlová liga Hrušovany u Brna 12.12.2015