Jdi na obsah Jdi na menu
 


Noční soutěž mladých hasičů v požárním útoku Hostěrádky - Rešov

Již druhý ročník noční soutěže mladých hasičů uspořádal náš sbor v sobotu 12.8. 2017.

Již druhý ročník noční soutěže mladých hasičů uspořádal náš sbor v sobotu 12.8. 2017.V dopoledních hodinách předcházela soutěž zařazená do Velké ceny okresu Vyškov pro muže a ženy.
 
Mládežnická soutěž byla rozdělena do dvou kategorií. Mladší žáci soutěžili od půl šesté a přijelo 10 družstev. Náš sbor sestavil dvě družstva, kterým se požární útoky vydařily a s velkým náskokem  obsadili 1. a 2. místo. První družstvo srazilo terče v  15,43 s, druhé družstvo dosáhlo čas 16,45 s a třetí místo obsadilo SDH Dražovice s časem 19,28 s.
 
Od 21 hodin začali soutěžit starší žáci, kterých do Hostěrádek - Rešova přijelo 13 družstev. I ve starších žácích jsme soutěžili se dvěma družstvy a umístili jsme se na 6. a 10. místě. 
Nejrychlejší čas dosáhlo SDH Jezeřany - Maršovice  15,15 s, druhé místo získalo SDH Kobeřice u Brna s časem 15,57s a třetí místo patřilo opět žákům z Jezeřan  18,07 s.
 
V letošním roce jsme měli zapůjčenu osvětlenou základnu i káď, což bylo pro soutěžící i pro diváky příjemné zpestření, velký výběr ve stánku s občerstvením a pěkné počasí přispělo ke zdárnému průběhu soutěže a příjemně strávenému večeru.
 
Fotogalerie