Jdi na obsah Jdi na menu
 


Okresní kolo hry PLAMEN 2010/2011

okresni-kolo-drnovice-29.5--32-.jpg  V neděli 29.5.2011 se konalo v Drnovicích okresní kolo hry Plamen.

 

 

V neděli 29.5.2011 se konalo v Drnovicích okresní kolo hry Plamen. O postup do krajského kola se soutěžilo v požárním útoku , požárním útoku s překážkami CTIF, štafetě 4x 60 m, štafetě 400m CTIF a z podzimí části soutěže se započítávaly výsledky ZPV a štafety dvojic.

 

Naše SDH reprezentovalo družstvo starších žáků ve složení Vojta Nešpůrek, Sára Pospíšilová, Tereza Kropáčková, Barbora Vojtíšková, Kamila Šmídová, Anežka Drápalová, Adéla Kachlířová doplněné z mladších žáků o Magdu Nešpůrkovu, Moniku Dolákovu a Miroslava Šuteru.

 

Soutěž probíhala za krásného počasí na travnatém hřišti u Drnovického stadionu. Naše družstvo nastoupilo nejprve ke štafetě 4x60 metrů. V této disciplíně po pádu štafetové proudnice obsadily naši až 13. místo. Následující PÚ-CTIF zato našemu družstvu vyšel velmi dobře a přes zdržení při vázání jednoho z uzlů jsme v této složité disciplíně skončily na 6. místě. Povedla se také štafeta na 400 metrů a bylo z toho také pěkné 7. místo. Požární útok se našemu družstvu nezdařil. Po rozpojení jedné z céčkových hadic čas 37,82 nemohl stačit na lepší než 11. místo.

 

Po přičtení výsledků ze ZPV a štafety dvojic z podzimních Dražovic , kde se družstvo starších žáků  nezúčastnilo,  klesli naši mladí hasiči na  11. místo v celkovém hodnocení. Do krajského kola které se koná 18.6.2011 ve Slavkově postoupilo družstvo Drnovic.

Naše družsto si odvezlo kromě diplomu, drobných cen a sportovního zážitku  hlavně obrovské množství zkušeností, které se bude snažit uplatnit v příštím ročníku okresního kola hry Plamen.

 

Již o nadcházejícím víkendu se obě naše družstva zúčastní soutěží v PÚ v Hlubočanech a Dražovicích.