Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soutěž Milešovice 15.6.2013

soutez-milesovice-15.6.2013--3-.jpgPředposlední soutěží Vyškovského Soptíka byla soutěž v Milešovicích. Soutěž probíhala na travnatém fotbalovém hřišti, soutěžilo se v požárním útoku a štafetě požárních dvojic.

Předposlední soutěží Vyškovského Soptíka byla soutěž v Milešovicích. Soutěž probíhala na travnatém fotbalovém hřišti, soutěžilo se v požárním útoku a štafetě požárních dvojic.

Mladší žáci odjížděli do Milešovic s jistým 1. místem v tomto ročníku. Požární útok jim podobně jako na minulé soutěži nevyšel podle představ a po zaváhání tentokrát při nasazení sacího koše obsadili časem 19,10 čtvrté místo. Ve štafetě požárních dvojic chybovali při rozvinutí hadice u hydrantového nástavce, ale i přes toto zaváhání obsadili pěkné 3. místo.

 Hlavním úkolem starších žáků bylo udržet průběžné 3. místo v letošním Vyškovském Sptíku. V požárním útoku přes absenci některých stálých členů družstva obsadili časem 20,59 solidní 5. místo a ve štafetě dvojic dobré 4. místo. I přes umístění mimo stupně vítězů mají téměř jisté 3. místo a teoretickou šanci na 2. místo v celkovém pořadí.

PÚ ml.žáci

PÚ st.žáci

Štafeta dvojic st.žáci

Štafeta dvojic st.žáci

 

Náhledy fotografií ze složky Soutěž Milešovice 15.6.2013