Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soutěž v uzlování Hrušovany 13.12.2014

dscn0018.jpgDruhá soutěž letošního ročníku uzlové OPEN ligy se konala v Hrušovanech u Brna. Z našeho SDH se této soutěže zúčastnila dvě družstva mladších žáků a jedno družstvo žáků starších.

Druhá soutěž letošního ročníku uzlové OPEN ligy se konala v Hrušovanech u Brna. Z našeho SDH se této soutěže zúčastnila dvě družstva mladších žáků a jedno družstvo žáků starších.

 

V kategorii mladších žáků startovalo 25 družstev. Naše první družstvo postoupilo stejně jako na minulé soutěži ligy až do finále, ale tentokrát na družstvo z SDH Strachotín nestačilo a skončilo na 2. místě. V celkové tabulce OPEN ligy je toto družstvo se stejným počtem bodů jako jeho finálový soupeř na průběžném 1. místě.

 

Naše druhé družstvo v kategorii mladších žáků obsadilo v této soutěži 11. místo a celkově jsou sedmí.

 

V tomto ročníku poprvé nastoupilo i naše družstvo starších žáků, které v kvalifikaci obsadilo výborné páté místo z 28 startujících. Celkově skončili starší žáci po vyřazení pozdějším vítězem z SDH Syrovice na pěkném 9. místě.

 

Doplňkovou disciplínou zde byla soutěž jednotlivců, kde se nejlépe umístila Lucie Šuterová, která získala 1. místo v kategorii mladších žáků.

 

Letošní ročník uzlové OPEN ligy je tedy v polovině, další soutěže se budou konat 25.1. a 7.2. následujícího roku v Brně Lískovci a Bosonohách.

 

Závěrečné superfinále, kterého se zúčastní pouze prvních 8 nejúspěšnějších družstev v kategoriích, ale již nemá vliv na pořadí v OPEN lize se uskuteční 14.3.2015 v Kovalovicích.

 

Náhledy fotografií ze složky Uzlovačka Hrušovany 13.12.2014