Jdi na obsah Jdi na menu
 


Uzlová OPEN liga Brno - Komárov

brno-komarov.jpgV sobotu 21.1.2017 jsme se zúčastnili třetí soutěže zařazené do OUL uzlové OPEN LIGY, která se konala v Brně Komárově. Soutěžili jsme zde se dvěma družstvy mladších žáků, jedním družstvem starších žáků a se dvěma dorostenci.

V sobotu 21.1.2017 jsme se zúčastnili třetí soutěže zařazené do OUL uzlové OPEN LIGY, která se konala v Brně Komárově. Soutěžili jsme zde se dvěma družstvy mladších žáků, jedním družstvem starších žáků a se dvěma dorostenci.
 
Mladší žáci družstvo A ve složení: Marek Robeš, Sophie Bellová, Adriana Vávrová a Michal Robeš v prvním  kvalifikačním pokusu dostali 5 trestných bodů a ve druhém 20 trestných bodů a proto postoupili do nej šestnáctky až ze sedmého místa s časem 24,42 s. Poté se už bez větších problémů dostali až do finále a soutěž v Brně vyhráli.
 
Mladší žáci družstvo B ve složení: Ondra Šimek, Jakub Příhoda, Richard Bell a Pavla Klíčová do nej 16 postoupili z 8 místa s časem 24,77 s. 
Zde soutěžili s družstvem Dražovice 1, ale bohužel trestné body je vyřadili  a celkově získali  10. místo.
 
Starší žáci v kvalifikaci dosáhli čas  16,49 s a postoupili z 12. místa do nej 16, kde soutěžili s družstvem Syrovice 1,  kterému podlehli a celkově se umístili na 11. místě.
 
V kategorii OPEN  soutěžila Lucie a Miroslav Šuterovi. Ve dvojicích získali 3. místo s časem 13,41 s 
V jednotlivcích skončil Mirek na 6. místě s časem 11,68 s a Lucka získala 1. místo s časem 9,24 s z 52 soutěžících.