Jdi na obsah Jdi na menu
 


Uzlová OPEN liga Hrušovany u Brna 26.11.2016

hrusovany.jpgV sobotu 26.11. se v Hrušovanech konala 2. soutěž zařazená do OUL uzlové OPEN ligy. I zde jsme se zúčastnili se dvěma družstvy mladších žáků a jedním družstvem starších žáků.

V sobotu 26.11. se v Hrušovanech konala 2. soutěž zařazená do OUL uzlové OPEN ligy. I zde jsme se zúčastnili se dvěma družstvy mladších žáků a jedním družstvem starších žáků.
 
Mladší žáci družstvo A ve složení: Marek Robeš, Marek Fiala, Sophie Bellová a Adriana Vávrová postoupili s nejrychlejším časem 17,09 s do nej 16. Bez větších problémů se dostali až do finále a soutěž v Hrušovanech vyhráli.
 
Mladší žáci družstvo B ve složení: Ondra Šimek, Denisa Surovcová, Pavla Klíčová a Zuzana Dočekalová postoupili s druhým nejlepším časem 19,04 s do nej 16. V nej osmičce však kvůli trestným bodům podlehli družstvu z Kobeřic a skončili celkově na 8 místě.
 
Starší žáci ve stejném složení jako v Drnovicích postoupili s časem 16,98 s do nej 16, kde je však opět porazilo družstvo z Brna Útěchova a skončili tedy na celkovém 10 místě.
 
V Hrušovanech se konala i soutěž jednotlivců, kde v mladších žácích vyhrál Ondra Šimek s časem: 17,02 s a dalších pět členů z Hostěrádek skončilo do 10 místa.
 
Kategorii starší žáci vyhrála Lucie Šuterová s časem 11,16 s.