Jdi na obsah Jdi na menu
 


Uzlovačka Brno-Přízřenice

uzlova-stafeta-brno--18-.jpg

Soutěž pořádalo SDH Brno – Přízřenice v sobotu 26.1.2013 v areálu Masarykovy  Univerzity Brno – Bohunice. Z našeho SDH se zúčastnili dvě družstva jedno v kategorii mladších a jedno v kategorii starších žáků.

Halová soutěž O POHÁR V UZLOVÉ  ŠTAFETĚ A O POHÁR VE ŠTAFETĚ 4x60m

Soutěž pořádalo SDH Brno – Přízřenice v sobotu 26.1.2013 v areálu Masarykovy  Univerzity Brno – Bohunice.

Z našeho SDH se zúčastnili dvě družstva jedno v kategorii mladších a jedno v kategorii starších žáků.

Družstvo mladších žáků ve složení Šutera Miroslav,Kvoch Jakub,Roboševá Barbora a Šuterová Lucie v uzlové štafetě sedmým nejrychlejším časem poustoupili ze základního kola mezi nejlepších šestnáct družstev.V osmifinále se již vyřazovacím systémem utkali s družstvem SDH Kobeřice které porazili 2:1 což znamenalo postup mezi nejlepších osm družstev.Ve čtvrtfinále naše družstvo zvítězilo nad družstvem Ivanovic n.H. v poměru 2:0 a postoupilo mezi nejlepší čtyři družstva. V tomto duelu naše družstvo dosáhlo svého nejrychlejšího času na této soutěži a to 17:64s. V semifinále,kde si mladší žáci již uzly nevybírají ale losují naše družstvo podlehlo družstvu Milešovic 0:2. V ,,malém finále“ o třetí místo se i přes maximální snahu nepodařilo porazit družstvo z Lulče a naše družstvo po porážce 0:2 obsadilo celkové 4. místo.

Výsledek v této kategorii v které se zúčastnilo více než 40 družstev je o to cennější, že tři z čtyř členů družstva se soutěže v uzlování zúčastni poprvé.

Družstvo starších žáků v složení Sára Pospíšilová, Anežka Drápalová doplněné o mladší žáky Šuteru Miroslava a Šuterovou Lucii také postoupilo mezi nejlepších šestnáct družstev a to patnáctým časem ze základního kola. V osmifinále kde se už u starších žáků uzly losují je čekal mimořádně kvalitní soupeř, družstvo z Kovalovic které v základním kole skončilo na druhém místě. Tohoto soupeře se našim starším žákům podařilo vyřadit výsledkem 2:1. Ve čtvrtfinále naše družstvo podlehlo pozdějšímu vítězi SDH Bosonohy poměrem 0:2 a obsadilo výborné sedmé místo celkově.

Ve štafetě 4x60m která byla z důvodu omezených prostor haly trochu netradičně uspořádána družstvo mladších žáků obsadilo pěkné 5. místo, starší žáci skončili 12.

Štafeta 4x60 st.žáci

Štafeta 4x60 ml.žáci

Uzlová štafeta st.žáci

Uzlová štafeta ml.žáci

 

Náhledy fotografií ze složky Uzlová štafeta Brno-Přízřenice