Jdi na obsah Jdi na menu
 


Uzlovačka Drnovice 22.11.2014

dscn3224.jpgV sobotu 22.11.2014 jsme se zúčastnili první soutěže uzlové OPEN LIGY v Drnovicích. Do Drnovic jsme přijeli se dvěma družstvy mladších žáků a třemi staršími žáky, kteří soutěžili s družstvy z Drnovic.

V sobotu 22.11.2014 jsme se zúčastnili první soutěže uzlové OPEN LIGY v Drnovicích. Do Drnovic jsme přijeli se dvěma družstvy mladších žáků a třemi staršími žáky, kteří soutěžili s družstvy z Drnovic.

 

Družstva mladších žáků Hostěrádky – Rešov 1 ve složení: Lucie Šuterová, Adéla Surovcová, Jakub Kvoch, Marek Robeš a Hostěrádky – Rešov 2 ve složení: Sophie Bellová, Karolína Dočekalová, Vendula Prokopová a Jakub Příhoda bez větších problémů postoupila z celkového počtu 56 družstev do první šestnáctky i nej osmičky. Družstvo Hostěrádky – Rešov 2 již dále nepostoupilo a skončilo na pěkném 7.místě a obdrželo 14 bodů do uzlové OPEN LIGY.

 

Druhé družstvo postoupilo mezi nejlepší čtyři a ve finále se utkalo s družstvem SDH Strachotín nad kterým vyhrálo a odneslo si první místo a 20 bodů do uzlové ligy, stejně jako v loňském roce.

 

Doplňkovou disciplínou byla soutěž dvojic, ve které Lucie Šuterová a Marek Robeš získali 1.místo.

 

Další soutěží bude uzlovačka v Hrušovanech u Brna 13.12.2014

 

Více informací na: http://www.oul.estranky.cz/

 

 

Náhledy fotografií ze složky Uzlovačka Drnovice 22.11.2014