Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vítězství mladších žáků SDH Hostěrádky-Rešov v letošním ročníku Vyškovského Soptíka

topolany.jpgNaši mladí hasiči absolvovali poslední tři soutěže Vyškovského Soptíka ročníku 2015-2016.

Fotogalerie Dražovice

Fotogalerie Křenovice

Fotogalerie Topolany

Naši mladí hasiči absolvovali poslední tři soutěže Vyškovského Soptíka ročníku 2015-2016.

V sobotu 18.6. se družstvo mladších žáků zúčastnilo soutěže v Dražovicích. Tato soutěž se našim velice vydařila, v požárním útoku naše družstvo zvítězilo časem 17,43 s před družstvy Milešovic (18,63) a Moravských Málkovic (19,21). Ve štafetě 4x60m jsme nemenším možným rozdílem 0,01 s porazili družstvo SDH Topolany a získali také 1. místo.

.

Následující den jsme se zúčastnili soutěže v Křenovicích. Po delší době se mám podařilo sestavit i družstvo starších žáků. Mladšímu družstvu se požární útok nevydařil a i když na levém proudu dosáhlo suverénně nejrychlejšího času 16,46 s tak se díky času pravého proudu 23,11 s propadlo až na 10.místo.

Velmi dobrého výsledku zisku 4.místa časem 17,75 s dosáhli naši starší žáci ve složení Miroslav Šutera, Jakub Kvoch, Lucie Šuterová, Barbora Robešová, Marek Robeš, Karolína Dočekalová a Jonáš Polesný. Je velká škoda že z důvodu malého počtu členů se starší družstvo zúčastnilo letos ve VS pouze dvou soutěží (Velešovice, Křenovice).

V Křenovicích se našim dařilo i v disciplně běh na 60m s překákami. V kategorii ml.žákyň obsadila Adéla Surovcová 2.místo, v ml. chlapcích jsme získali dokonce 1. a 2. místo zásluhou Marka Robeše a Ondry Šimka, v kategorii starší žákyně obsadila Monika Doláková 2. a Lucie Šuterová 6.místo. V kategorii starší žáci obsadil s pěkným časem 14,24  Miroslav Šutera 4.místo.

 

Finálovou soutěží Vyškovského Soptíka 2015-2016 byla soutěž, která se konala 26.6. v Topolanech. Mladší žáci obsadili v PÚ 3.místo. Také v diciplímě  jednotlivců se rozdělovaly poslední letošní body. Nejlépe se zde dařilo Miroslavu a Lucii Šuterovým kteří v této soutěi obsadili 3.a 4.místo.

 

V celkovém hodnocení Vyškovského Soptika získalo naše družstvo mladších žáků 1.místo před družstvy SDH Moravské Málkovice a SDH Drnovice.

 

V celkovém hodnocení Vyškovského Soptika v kategorii jednotlivců získali naši členové Marek Robeš 1.místo (ml.žáci),  Miroslav Šutera 2.místo (st.žáci), Adéla Surovcová 3.místo (ml.žákyně), Lucie Šuterová 3.místo , Monika Doláková 4.místo (st.žákyně).

PÚ ml.žáci Křenovice

PÚ st.žáci Křenovice

PÚ ml.žáci Topolany

4x 60 ml.žáci Dražovice

PÚ ml.žáci Dražovice

Foto:

Fotogalerie Dražovice

Fotogalerie Křenovice

Fotogalerie Topolany