Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dopravní nehoda Hostěrádky-Rešov 5.7.2014

Jednotky vyjely na požár osobního automobilu po dopravní nehodě, průzkumem bylo zjištěno, že se jedná o žhnutí palubní desky po vystřelení airbagu

5. červenec 2014, 17:57 – Požár OA po dopravní nehodě, Hostěrádky – Rešov u hřiště, kouř z palubní desky - I. Stupeň – vozy 3 – jednotky 2

Podtyp:  DOPRAVNÍ NEHODA, ÚKLID VOZOVKY

Popis: Jednotky vyjely na požár osobního automobilu po dopravní nehodě, průzkumem bylo zjištěno, že se jedná o žhnutí palubní desky po vystřelení airbagu.

Jednotky: PS Slavkov, SDH Hostěrádky - Rešov

Obec: Hostěrádky-Rešov

 

Jednotka vyjela k požáru osobního automobilu po dopravní nehodě. Průzkumem bylo zjištěno, že se jedná zahoření palubní desky z vystřeleného airbagu.

Dopravní nehoda se obešla bez zranění, pouze malé dítě bylo v lehčím šoku. Od hasičů dítě dostalo plyšovou hračku dráčka hasíka. V havarovaném osobním automobilu jednotka provedla odpojení akumulátoru a uniklé provozní kapaliny zasypala sorbentem. Poté se na místo nehody dostavila Policie ČR a PS Slavkov. Po celou dobu vyšetřování naše jednotka řídila dopravu. Vlivem havárie došlo k poškození zábradlí mostku u házenkářského hřiště. Po vyšetření dopravní nehody policií, bylo vozidlo odstraněno mimo vozovku.

Po ukončení zásahu velitel odeslal jednotku na základnu.  Po příjezdu na základnu -ukončen radioprovoz.  Použita technika - VW-Transportér - 1km, CAS 32 - T 815 - 1 mh a 1 km. Počet zasahujících členů jednotky – 7. Po příjezdu na základnu nahlášena akceschopnost na Krajské operační středisko.

 

Náhledy fotografií ze složky Dopravní nehoda Hostěrádky-Rešov 5.7.2014