Jdi na obsah Jdi na menu
 


Požár přístavku rodinného domu Sokolnice 23.12. 2018

Jednotka vyjela k požáru rodinného domu do Sokolnic. Po příjezdu na místo zásahu zjištěno, že se jedná o požár přístavku ve dvorní části objektu.

article preview

23. prosinec 2018, 06:25 - požár rodinného domu – II. Stupeň, vozy 18 – jednotky 12

Podtyp: POŽÁR NÍZKÉ BUDOVY

Popis: Jednotky byly vyslány k požáru dřevníku u budovy - 3m plameny

Jednotky: KŘ HZS Jmk, PS Líšeň, SDH Brno Chrlice, PS Tišnov, PS Židlochovice, PS Pozořice, SDH Sokolnice, SDH Šlapanice, SDH Újezd u Brna, SDH Žatčany, SDH Hostěrádky - Rešov, SDH Otnice

Obec: Sokolnice

Ulice: Podešvova

 

Jednotka vyjela k požáru rodinného domu do Sokolnic. Po příjezdu na místo zásahu zjištěno, že se jedná o požár přístavku ve dvorní části objektu.

Na místě již zasahovaly jednotky z prvního stupně poplachového plánu. Velitel zásahu požadoval připravit 4 členy jednotky v dýchací technice na střídání zasahujících hasičů. Provedeno dopravní vedení k automobilovému žebříku pro možnost hašení z výškové techniky. Jednotka připravena doplňovat zasahující CAS, osvětlování místa události. Na místě tiskový mluvčí HZS. Po lokalizaci požáru odeslal velitel zásahu jednotku na základnu.

Počet zasahujících členů jednotky – 10. Použita technika - Fiat – Ducato – 0:40 mh a 16 km, CAS 32 - T 815 – 0:40 mh a 16 km. Po příjezdu na základnu nahlášena akceschopnost na Krajské operační středisko.

 

http://www.firebrno.cz/pozar-pristavku-domu-v-sokolnicich-na-brnensku

https://brnensky.denik.cz/pozary/pozar-rodinneho-domu-v-sokolnicich-zpusobil-skody-za-dve-ste-tisic-korun-20181223.html