Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hasičská soutěž v Hostěrádkách-Rešově

soutez-hosteradky--2-.jpg V sobotu 28.5.2011 jsme pořádali soutěž O pohár starosty obce v požárním útoku, kde se naše soutěžní družstvo mužů umístilo na skvělém třetím místě.

Zodpovědná příprava se pořadatelům vyplatila a spolu se zabezpečeným občerstvením a doprovodným programem, přispěla k příjemně prožitému odpoledni.

Letos již po devatenácté se sešli příznivci hasičského sportu v sobotu 28. května 2011 tentokrát netradičně na cvičišti u hasičské zbrojnice v Hostěrádkách – Rešově při XIX. ročníku soutěže O pohár starosty obce v požárním útoku.

 

soutez-hosteradky.jpg

V kategorii mužů soutěžilo 19 družstev, v kategorii žen 14 družstev. Celá soutěž probíhala v pěkném sportovně bojovém duchu a dobré náladě i když za deštivého počasí. Přesto byly k vidění i pěkné výkony i kuriózní situace. Nejcennější trofej v mužské kategorii si odneslo družstvo Tučap A dosaženým časem 16,48 sec., na druhém místě skončilo družstvo Mokré časem 16,70  sec. a na třetím místě družstvo domácích Hostěrádek-Rešova časem 17,03 sec.

soutez-hosteradky--14-.jpg

 soutez-hosteradky--26-.jpg

 

 

 

 

 

 V kategorii žen si nejcennější trofej odvezlo družstvo Dražovic dosaženým časem 18,63 sec., na druhém místě skončilo družstvo Ivanovic na Hané časem 20,12 sec. a na třetím místě družstvo Hodějic časem 20,15 sec. Neplatným pokusem skončila soutěž pro družstva mužů Křenovic a Velešovic a pro družstvo žen z Radslavic. Pro vítěze byly připraveny jak pěkné poháry, tak množství cen.

 

 

soutez-hosteradky--37-.jpg

 

 

  Zodpovědná příprava se pořadatelům vyplatila a spolu se zabezpečeným občerstvením a doprovodným programem, přispěla k příjemně prožitému odpoledni.

 

                                                 

                                                            Slavomír Bell,

                                                           Sbor dobrovolných hasičů Hostěrádky-Rešov

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Soutěž Hostěrádky-Rešov 28.5.