Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zajištění prvního ročníku “Hostěradského triatlonu“

V sobotu 10.8.jsme spolu s hlavním pořadatelem tohoto prvního ročníku Pavlem Stehlíkem zajišťovali triatlonový závod, který se konal v naší obci.

V sobotu 10.8.jsme spolu s hlavním pořadatelem tohoto prvního ročníku Pavlem Stehlíkem zajišťovali triatlonový závod, který se konal na katastru naší obce – plavecká (rybník) a běžecká část (Hostěrádky) a cyklistická část zasahovala i do katastru obce Šaratice.

Startovalo přes sto závodníků a závodnic a tak tato akce svým rozsahem patřila k těm větším, které jsem do této doby zajišťovali.

Již v pátek večer jsme vypomáhali s přípravou zázemí startu, cíle a depa u rybníka a souběžně jsme na hasičce vařili guláš pro občerstvení závodníků, doprovodu i diváků.

V sobotu jsme z náhradního zdroje (motorgenerátoru) zajistili zásobování elektřinou celého areálu(časomíra, občerstvení,ozvučení,komentátor), postavili stany a udírnu. V průběhu závodu jsme zajišťovali občerstvení (guláš, cigára, limonáda, pivo) a uzavření silnic pro cyklistickou a běžeckou část. 

Po skončení akce jsem větší část uklidili, naložili a odvezli.