Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dvě první místa mladších žáků ze soutěže v Milešovicích.

soutez-milesovice-23.6.2012--5-.jpgPředposlední soutěž letošního ročníku Vyškovského Soptíka se konala  23.6.2012 v Milešovicích.  Na místním fotbalovém hřišti se mladí hasiči utkali v požárním útoku a štafetě požárních dvojic.

Předposlední soutěž letošního ročníku Vyškovského Soptíka se konala  23.6.2012 v Milešovicích.  Na místním fotbalovém hřišti se mladí hasiči utkali v požárním útoku a štafetě požárních dvojic.

Mladším žákům se v PÚ i přes dva drobné pády soutěžících a prostřiku na pravém terči podařilo dosáhnout času 18,26 s ( levý terč 16,15 s ! ) . Tento čas ostatními družstvy již překonán  nebyl a tak si naše mladší družstvo  připsalo další letošní 1. místo.

Štafetu požárních dvojic provedlo toto družstvo bezchybně!  Suveréně  nejlepším čase a odvezlo si z Milešovic i z této disciplíny 1. místo. Maximální bodový zisk znamenal posun družstva mladších žáků na průběžné 3.místo okresní ligy s pouze dvoubodovou ztrátou na druhé místo.

Družstvo starších žáků v PÚ lehce chybovalo při spojování savic, přesto obsadilo výborné 3.místo se ztrátou pouze 0,05 s na stříbrnou příčku.

V soutěži dvojic obsadilo starší družstvo velmi dobré  4.místo.

Tyto výsledky znamenají udržení vynikajícího 2.místa v celoročním  bodování  před poslední soutěží v Topolanech.

 

PÚ ml.žáci

 

PÚ st.žáci

 

 

Náhledy fotografií ze složky Soutěž Milešovice 23.6.2012