Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krajské kolo hry Plamen 8.6.2019

Krajské kolo se konalo 8. června ve Sportovním areálu VUT v Brně.

article preview

Krajské kolo se konalo 8. června ve Sportovním areálu VUT v Brně. Soutěžilo zde sedm družstev -  vítězů okresních kol Jihomoravského kraje. 
Ráno se běžel branný závod nad stadionem v přilehlém lese a poté následoval slavnostní nástup a zahájení  krajského kola hry Plamen na stadionu. Zde naši mladí hasiči postupně absolvovali dalších pět disciplín na dva pokusy. Štafeta CTIF a štafeta 4x60 metrů se běžela na oválu, což je pro nás něco úplně nového - na našich soutěžích i na okresním kole se tyto disciplíny běhají člunkově a předávky se provádí úplně jiným způsobem, proto se mnoho času na trénincích věnovalo nácviku těchto předávek.
I když jsme zde byli úplní nováčci a přijeli jsme hlavně získat nové zkušenosti a reprezentovat náš okres, nevedlo se nám vůbec špatně.
V branném závodě jsme získali 2. místo, ve štafetě CTIF  jsme se umístili na 3. místě, 4. místo jsme obsadili ve štafetě 4x60 metrů, v požárním útoku a v požárním útoku CTIF a ve štafetě dvojic jsme skončili na 5. místě.
Celkově jsme získali krásné 3. místo, 2. místo obsadili mladí hasiči z Těchova a vítězství a postup na republikové kolo patřilo SDH Mistřín

FOTO