Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mikulášská nadílka u mladých hasičů 2012

mikulasska-nadilka-u-mladych-hasicu-2012--7-.jpgLetošní mikulášská nadílka pro mladé hasiče našeho sboru byla spojena s posezením a zpestřením programu byla soutěž jednotlivců ve vázání uzlů na čas.

Letošní mikulášská nadílka pro mladé hasiče našeho sboru byla spojena s posezením na  kterém byla zhodnocena jejich  činnost v letošním roce. Tohoto setkání se zúčastnili nejen mladí hasiči a jejich vedoucí, ale i  starosta obce pan Zdeněk Petráš a velitel jednotky SDH pan Antonín Dolák.

Na úvod vedoucí kolektivu mladých hasičů bilancoval akce, kterých se naše družstva zúčastnila. A těch nebylo v letošním roce málo,ať už  to byly  kulturní vystoupení, brigády, plnění odznaků odborností, výtvarná soutěž, projektové dny, zájezd a další akce.

Hlavní náplní naší mládeže v letošním roce byl požární sport. V letošním roce se naše družstva zúčastnila celkem 18 soutěží a získala řadu vynikajících výsledků.

Po výčtu činností MH ve svých projevech poděkovali pan Petráš i pan Dolák naší mládeži i vedoucím za jejich činnost a popřáli jim mnoho úspěchů v dalším působení v našem sboru.

 Zpestřením programu byla soutěž jednotlivců ve vázání uzlů na čas. V této soutěži bylo prvních deset nejlepších odměněno sladkostmi. Nejlepšího času dosáhla Lucie Šuterová, před svým bratrem Miroslavem a Natálií Palečkovou.

Potom už následovala vlastní mikulášská nadílka a všichni přítomní si mohli prohlédnout videa pořízená na soutěžích v letošním roce.

Na závěr nezbývá než popřát našim mladým hasičům hodně štěstí, zdraví a úspěchů v roce 2013.

mikulasska-nadilka-u-mladych-hasicu-2012--7-.jpg