Jdi na obsah Jdi na menu
 


Okresní kolo hry Plamen - Luleč 27.5.2012

okresni-kolo-lulec-27.5--10-.jpgV neděli 27.5. se v Lulči ve stejném areálu jako sobotní soutěž, kterou pořádalo SDH Luleč konalo okresní kolo hry Plamen pořádané OSH Vyškov.

V neděli 27.5. se v Lulči ve stejném areálu jako sobotní soutěž, kterou pořádalo SDH Luleč konalo okresní kolo hry Plamen pořádané OSH Vyškov.

Soutěžilo se zde v požárním útoku, požárním útoku CTIF, štafetě 4x 60 metrů, štafetě 400metrů CTIF a k součtu výsledků těchto disciplín se připočetli i výsledky z podzimního kola a to z ZPV a štafety požárních dvojic.

Tato soutěž je náročná jak pro mladé hasiče, kteří musí zvládnout čtyři disciplíny během jednoho dne, tak pro jejich vedoucí, kteří museli sestavit dvě devítičlenná družstva, zajistit jejich dopravu a vše koordinovat tak, aby byli vždy všichni žáci s potřebným vybavením a materiálem  na správném místě.

Družstvo mladších žáků obsadilo v PÚ 2. , v PÚ CTIF 5. , ve 4x60m  2. , ve 400m CTIF 4. místo a z podzimu si přičetli 10. místo z ZPV a 6. ze štafety dvojic.

Starší žáci vybojovali ve stejných disciplínách 2. , 6. ,  5. ,  3. a přičítali si  8. a 4. místo.

V celkovém hodnocení okresního kola hry Plamen obsadila naše družstva shodně 4. místa ve svých věkových kategoriích, ve kterých soutěžilo 14 a 12 družstev.

To, že oběma družstvům jen těsně unikla pohárová umístění naše mladé hasiče sice mrzelo ,ale i tento výsledek je řádí k nejlepším družstvům Vyškovska.

PÚ ml.žáci

 

PÚ st.žáci

Ml.žáci 40x60m


Ml.žáci PÚ CTIF

Ml.žáci 400m CTIF

 

Náhledy fotografií ze složky Okresní kolo Luleč 27.5.2012