Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podzimní část okresního kola hry Plamen-12.10.2013 Kučerov

kucerov-12.10.--11-.jpgPodzimního kola hry Plamen ročníku 2013/2014 ve kterém se plní disciplíny ZPV a štafeta požárních dvojic jsme se účastnili pouze s jedním družstvem a to v kategorii starších žáků.

Podzimního kola hry Plamen ročníku 2013/2014 ve kterém se plní disciplíny ZPV a štafeta požárních dvojic jsme se účastnili pouze s jedním družstvem a to v kategorii starších žáků. Za družstvo nastoupili: Anežka Drápalová, Leona Dostálová, Miroslav a Lucie Šuterovi, Adéla Peclová (pouze ZPV) a Vanes Burešová (pouze štafeta dvojic).

V závodě požární všestrannosti, který prověřuje nejen fyzickou připravenost družstev v běhu a překonání překážky, ale i umění ve střelbě, znalosti požární ochrany, uzlů, zdravovědy a také topografie naše družstvo zdolalo náročnou trať s výjimkou střelby bez trestných bodů a dosáhlo od doby obnovení činnosti mládeže u našeho sboru v roce 2010 nejlepšího výsledku a to vynikajícího 2. místa z více než 30 startujících hlídek.

Ve štafetě požárních dvojic dosáhlo naše družstvo neoficiálního času 77s a neobdrželo žádné trestné body za nesprávnou činnost. Konečné pořadí této disciplíny zatím není k dispozici.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Okresní kolo hry Plamen-Kučerov 12.10.2013