Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podzimní část okresního kola hry Plamen 2012-2013

zpv-bohdalice-13.10.2012--2-.jpgPodzimní část okresního kola hry Plamen se konala v areálu farmy MANNER která se nachází v bývalém vojenském areálu v blízkosti Bohdalic-Pavlovic.

Podzimní část okresního kola hry Plamen se konala v areálu farmy MANNER která se nachází v bývalém vojenském areálu v blízkosti Bohdalic-Pavlovic.

Soutěžilo se v závodu požárnické všestrannosti a štafetě požárních dvojic.Naše SDH reprezentovala dvě družstva,jedno mladších a jedno starších žáků.V ZPV se starší žáci umístili na pěkném 6. místě z 27 startujících pětičlenných hlídek.Škoda však chyby v určování azimutu která naše družstvo stála pět trestných minut.Bez této penalizace mohli starší žáci obsadit třetí místo.

Mladší žáci se dopustili tří chyb při vázání uzlů za což inkasovali celkem devět trestných minut což je odsunulo z boje o přední příčky na konečné dvanácté místo z 38 startujících hlídek.

Štafetu dvojic obě naše družstva zvládla bez problémů a trestných vteřin za nesprávnou činnost, ale konečné výsledky této disciplíny dosud nebyly zveřejněny.

Okresní kolo bude pokračovat v jarních měsících příštího roku kde se bude v dalších čtyřech disciplínách (požární útok, požární útok s překážkami CTIF,štafeta 4X60m a štafeta 400m CTIF) rozhodovat o celkovém vítězi.

Ml. žáci štafeta dvojic

 

Náhledy fotografií ze složky ZPV Bohdalice 13.10.2012