Jdi na obsah Jdi na menu
 


Projekt 72 hodin „S úsměvem“

projekt-72hodin--6-.jpgNáš letošní projekt jsme nazvali „S úsměvem“, protože úsměvů ve tvářích není nikdy dost.

Projekt 72 hodin pořádaný Českou radou dětí a mládeže jsme si velice oblíbili. Náš letošní projekt jsme nazvali „S úsměvem“, protože úsměvů ve tvářích není nikdy dost. Pro realizaci projektu jsme si vybrali Domov pro postižené děti LILA v Otnicích a obec Kučerov, kde jsme se zúčastnili závodu požární všestrannosti.

První den projektu probíhal v Otnicích. Pro děti z domova jsme si připravili podzimní výtvarnou dílničku. Během krátkého dopoledne jsme vytvořili společný obrázek, který jsme jim věnovali na památku. Po programu připraveného pro děti jsme byli provedeni domovem a seznámeni se základními informacemi. Bylo nám také zodpovězeno mnoho zvídavých dotazů paní ředitelkou. Přesvědčili jsme se, že péče o děti je naprosto profesionální. Jsou zde lidé na pravém místě, kteří jsou milí a usměvaví i přesto, že jejich každodenní práce je velice náročná. Při loučení jsme je odměnili velikým potleskem za jejich práci s dětmi a složili jim obrovskou poklonu. Ještě jednou děkujeme!

Projekt jsme ukončili úspěšným závodem požární všestrannosti v Kučerově. O tom, že se nám opravdu dařilo svědčí krásné druhé místo v kategorii starší žáci.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Projekt 72 hodin