Jdi na obsah Jdi na menu
 


První soutěž uzlové ligy ročníku 2015 – 2016 Drnovice

dscn0045.jpgPrvní soutěž 3.ročníku uzlové OPEN LIGY se konala 14.11.2015 v Drnovicích . Této soutěže, kterou pořádal místní sbor jako již 12.ročník O pohár starostky obce se naši mladí hasiči zúčastnili se třemi družstvy.

První soutěž 3.ročníku uzlové OPEN LIGY se konala 14.11.2015 v Drnovicích . Této soutěže, kterou pořádal místní sbor jako již 12.ročník O pohár starostky obce se naši mladí hasiči zúčastnili se třemi družstvy.

V kategorii mladších žáků za naše SDH nastoupila dvě družstva , první složené ze zkušenějších závodníků Adély Surovcové, Marka Robeše,Sophie Bellové a Marka Fialy. Ve druhém družstvu nastoupili Vendula Prokopová, Jakub Příhoda a dva nováčci v uzlových soutěžích Ondřej Šimek s Michalem Robešem.  Naše první družstvo navázalo na úspěchy z minulých ročníků a získalo 2.místo. Druhé družstvo zvládlo soutěž také velice dobře a obsadilo 9.místo z celkového počtu 62 startujících.

Družstvo starších žáků ve složení Barbora Robešová, Karolína Dočekalová, Jonáš Polesný doplněné o Matěje Marcína  z Drnovic   také získalo body do Open ligy a to za 14.místo.

V doplňkové soutěži dvojic se z našich nejlépe dařilo Adéle Surovcové s Markem Robešem, kteří v kategorii ml.žáků obsadili 3.místo.

Uzlová liga bude pokračovat prosincovou soutěží v Hrušovanech u Brna.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Uzlová liga Drnovice 14.11.2015