Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soutěž Kroužek 4.5.2013

soutez-krouzek-4.5.2013.jpgV sobotu 4.5. 2013 se naši mladí hasiči utkali o body do Vyškovského Soptíka na soutěži v Kroužku u Rousínova.

V sobotu 4.5. 2013 se naši mladí hasiči utkali o body do Vyškovského Soptíka na soutěži v Kroužku u Rousínova.

     Mladší žáci kteří nastupovali k požárnímu útoku díky vítězství v minulé soutěži v roli favoritů doplatili na „přisátí“ sacího koše ke dnu kádě. Jejich pokus byl klasifikován jako neplatný protože nedošlo ke sražení terčů.

     Družstvo starších žáků potkal podobný problém díky kterému dosáhli výsledného času 28:57 což stačilo pouze na 9. místo.

     Solidního umístění dosáhlo pouze družstvo složené ze starších i mladších žáků v disciplíně požární útok s překážkami CTIF. Soutěžní pokus byl proveden bez trestných bodů ale pouze v průměrném čase a naše družstvo obsadilo pěkné páté místo. Útok CTIF se však do celkové klasifikace VS nezapočítává.

     V tabulce Vyškovského Soptíka 2012-2013 se před domácí soutěží mladší žáci se ziskem 30 bodů dělí o 4. místo z družstvem Ivanovic, v čele tabulky je družstvo SDH Drnovice s 54 body. Starší žáci získali dosud 36 bodů a dělí se o třetí místo s dvěma družstvy z Drnovic. První dvě místa rovněž patří reprezentantům SDH Drnovice. Nejlepší družstvo tabulky má 46 bodů.

PÚ ml.žáci

 

PÚ st.žáci

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Soutěž Kroužek 4.5.2013