Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soutěž uzlové OPEN LIGY 7.2.2015 v Brně Bosonohách.

dscn0597.jpgPoslední, čtvrtá soutěž uzlové OPEN LIGY ročníku 2014/2015 se konala 7.2.2015 v Brně Bosonohách.

    Poslední, čtvrtá soutěž uzlové OPEN LIGY ročníku 2014/2015 se konala 7.2.2015 v Brně Bosonohách.

   Naši mladší žáci prvního družstva ve stabilní sestavě Lucie Šuterová, Marek Robeš, Adéla Surovcová a Jakub Kvoch na tuto soutěž jeli bojovat o vítězství v lize. Dobrými výkony v kvalifikaci i vyřazovacích soubojích se poměrně hladce dostali až do finále kde narazili na svého největšího konkurenta nejen z minulých soutěží ale i čela tabulky družstvo z SDH Strachotím. Již v tuto chvíli se naše družstvo stalo celkovými vítězi 2. ročníku OPEN LIGY díky dvoubodovému náskoku v průběžném bodování. Ve finále Bosonožské soutěže byly tentokrát úspěšnější žáci ze Strachotína a naše družstvo obsadilo  2. místo.

   Druhé družstvo mladších žáků dosáhlo velmi dobrým 6. místem svého nejlepšího výsledku v letošním ročníku. Stejné umístění jim patří i v celkovém hodnocení ligy. V tomto družstvu v letošním ročníku soutěžili Sophie Bellová, Karolína Dočekalová, Marek Fiala, Vendula Prokopová, Jakub Příhoda a Adriana Vávrová.

   Obě družstva díky umístění v první osmičce ročníku tedy čeká 14.3.2015 Superfinále v Kovalovicích kde se již soutěží především v kategoriích jednotlivců, dvojic a losovaných družstev.

   V kategorií starších žáků v letošním ročníku ligy zvítězilo družstvo Drnovice 2 ve kterém je na hostování náš člen Miroslav Šutera. Družstvo Hostěrádek – Rešova se pro nízký počet členů zúčastnilo pouze jedné soutěže (Hrušovany u Brna 9. místo).

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Uzlová liga Bosonohy 7.2.2015