Jdi na obsah Jdi na menu
 


Třetí soutěž uzlové Open ligy – Bílovice nad Svitavou

foto-29.1.2016-114.jpgV sobotu 23.1.2016 se naši mladí hasiči zúčastnili třetí soutěže letošní uzlové ligy, která se konala v Bílovicích nad Svitavou a pořádal ji SDH Starý Lískovec - sport.

V sobotu 23.1.2016 se naši mladí hasiči zúčastnili třetí soutěže letošní uzlové ligy, která se konala v Bílovicích nad Svitavou a pořádal ji SDH Starý Lískovec - sport. Stejně jako na předchozí soutěži  jsme se zúčastnili se třemi družstvy.

V kategorii mladších žáků první družstvo ve složení Adéla Surovcová, Sophie Bellová, Marek Fiala a Marek Robeš vybojovalo 1.místo, druhé družstvo ve kterém soutěžili Vendula Prokopová, Michal Robeš, Jakub Příhoda a Pavlína Klíčová obsadilo 15.místo.

Družstvo starších žáků nastoupilo v sestavě Barbora Robešová, Karolína Dočekalová, Adriana Vávrová a Jonáš Polesný. Obsadilo 7.místo což je zatím nejlepší umístění.

V průběžném pořadí uzlové OPEN ligy po třech soutěžích v kategorii ml.žáků je naše první družstvo na prvním místě se ziskem 59 bodů, druhé družstvo je na devátém místě s 28 body. V kategorii st. žáků je naše družstvo deváté s 29 body.

Příští uzlovou soutěž bude pořádat náš SDH  v sobotu 20.2.2016 v kulturním domě v Hostěrádkách - Rešově.