Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vítězství starších žáků v celkovém hodnocení OPEN ligy ročníku 2018/2019

V úvodu letošního roku se obě naše družstva starších žáků zúčastnila tří zbývajících soutěží uzlové OPEN ligy. Jednalo se o soutěže v Dražovicích, Brně Starém Lískovci a Bosonohách

article preview
V úvodu letošního roku se obě naše družstva starších žáků zúčastnila tří zbývajících soutěží uzlové OPEN ligy. Jednalo se o soutěže v Dražovicích, Brně Starém Lískovci a Bosonohách.
 
Družstvo A obsadilo 1. , 3. a 1. místo a po velmi těsných soubojích které áčko svádělo po celý letošní ročník s družstvem SDH Strachotín (okr. Břeclav) získalo až v posledním finálovém pokusu celkové 1.místo v OPEN lize 2018/2019.  Druhé skončilo se ztrátou jediného bodu družstvo ze Strachotína a třetí místo obsadilo družstvo z MHJ Syrovice (okr.Brno - venkov).  Naše B družstvo získalo v soutěžích letošní části ligy 2., 9. a 4. místo a v celkové kvalifikaci obsadilo také velmi pěkné 4. místo.
 
V sobotu 16.3.2019 se uskuteční v kulturním domě  naší obce finále tohoto ročníku OPEN ligy. Na toto finále je již tradičně zváno pouze osm nejlepších družstev z obou věkových kategorií. V této soutěži se ale už nebude soutěžit o body do ligy, ale členové nejlepších družstev se utkají v disciplínách pro jednotlivce, dvojice a smíšená družstva. Po ukončení soutěžní části bude následovat slavnostní vyhlášení výsledků uzlové OPEN ligy ročníku 2018/2019.