Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závod požární všestrannosti – Pístovice 16.4.2011

pistovice-16.4--2-.jpgNaši mladí hasiči se  zúčastnili závodu požární všestrannosti v Pístovicích.

pistovice-16.4--8-.jpg

Dne 16. dubna 2011 se kolektiv mladých hasičů našeho sboru zúčastnil ZPV v Pístovicích. Závod probíhal v lesích v okolí Pístovického rybníka. Soutěžilo se v běhu pětičlenných družstev po vytýčené trati a plnění úkolů na šesti stanovištích :  požární ochrana, střelba, zdravověda, lano, uzlování ,topografie.

V kategorii mladších žáků nastoupilo družstvo ve složení : Miroslav Šutera, Barbora Robešová, Lucie Šuterová,  Monika Doláková a Magda Nešpůrková. Dětem se závod vydařil a v cíli jim patřilo výborné 15. místo z 35 zúčastněných hlídek. Jen nešťastně rozvázaný obvaz při transportu zraněného na stanovišti zdravovědy připravil naše družstvo o umístění v první desítce.

V kategorii starších žáků se zúčastnili : Vojtěch Nešpůrek, Sára Pospíšilová, Tereza Kropáčková, Adéla Kachlířová a Kamila Šmídová. V kvalitní konkurenci zkušenějších a starších závodníků obsadilo naše družstvo 20. místo z 27 přihlášených hlídek.

V době, kdy závodily starší žáci se mladší zúčastnili doplňkové disciplíny ve svinování hadic.

Pro mnohé děti z našeho sboru se jednalo o první „hasičský“ závod. Všem našim mladým hasičům patří poděkování za úspěšnou reprezentaci SDH Hostěrádky Rešov.

Diplom MŽ

Výsledky MŽ

Diplom SŽ

Výsledky SŽ

pistovice-16.4--4-.jpg