Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hlášení obecního rozhlasu (36)

ObrazekHlášení místního rozhlasu 5.10.2009

 
1,Společnost Thermotechnika Bohemia hledá pracovnici na pozici fakturantka.Požadujeme středoškolské vzdělání, praxe v oboru vítána, samostatnost, pečlivost, příjemné vystupování, ochotu učit se novým věcem.Nabízíme: motivační platové ohodnocení, zaměstnavatelské benefity - stravenky, příjemné zázemí.Nástup možný od listopadu nebo po dohodě.Kontaktní osoba: Leona Fojttíková Tel: 544 229 478 Životopisy prosím posílejte na emailovou adresu:fojtikova@tcbohemia.com

 

2,Květinářství Hany Zvěřinové v Újezdě u Brna oznamuje zahájení prodeje dušičkových věnečků a zároveň přijímá objednávky na lesní kytky, věnce, koše a další. Nabízí také velký sortiment hřbitovních svíček po celý říjen s 10% slevou a velký výběr umělých i živých chryzantém.

 

3,Společnost BETON BROŽ se sídlem v Otnicích oznamuje všem zákazníkům,že prodlužuje podzimní výprodejovou akci na výrobky se sníženou kvalitou. V nabídce jsou plošné dlažby hladké, traskané a vymývané, okrasné štípané tvárnice typ "F" a"J" a výrobky zahradní architektury.Výprodeje budou pokračovat o sobotách a to 10.10. a 17.10. 2009 v době od 8-12hodin.Akce potrvají do vyprodání zásob.Bližší informace získáte na tel. č. 544 120 621 - 624.

 

4, II. Hostěradská DRAKIÁDA se uskuteční 10. října 2009 nad kulturním domem v Hostěrádkách. Sraz ve 13 hodin. Pro děti s drakem zajištěno občerstvení, pro ostatní bude otevřen výčep v kulturním domě. Majitel největšího a nejhezčího draka bude odměněn. Pro starší děti budou připraveny motokáry a závodní dráha u kulturního domu od 13hodin, cena jedné jízdy 40,-Kč.Hezké počasí a dobrou náladu všem přeje kulturní komise.