Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hlášení obecního rozhlasu 18.2.2011

33.jpg   Hlášení místního rozhlasu 18.2.2011

1/Vážení občané,

obecní úřad ve spolupráci se SDH Hostěrádky-Rešov pořádá v sobotu 19. února  od 10:00 hodin Vepřovo-zvěřinové hody. Mimo zabijačkových jitrnic, jelit ,černé polévky a dalších specialit můžete letos ochutnat vepřové steaky  a dančí guláš. Ve výčepu na Vás čeká občerstvení tekuté, jako např. svařák, pivo, čaj a dobré domácí buchty. K tomu všemu bude hrát hudba, tak neváhejte a přijďte ochutnat!

Srdečně zvou pracovníci OÚ a hasiči.

 

2/ Policie ČR upozorňuje občany na zvýšený počet vloupání v našem okolí. V poslední době se jedná o krádeže zahradní techniky, elektrických kabelů a nářadí. Zajistěte si dobře nejen svoje domy, ale i stodoly, hospodářská stavení a podobně.

 

3/ Starosta obce svolává veřejné zasedání zastupitelstva obce Hostěrádky-Rešov, které se uskuteční ve středu 23. 2. v 19:00 hodin V zasedací místnosti OÚ.

 

4/ Divadelní spolek bratří Mrštíků uvádí v boleradickém divadle dnes v 19:30 hodin dramatizaci románu Boženy Němcové Babička. Poslední volné vstupenky jsou v předprodeji od 18:00 hodin do začátku představení.

 

5/ Kulturní komise Hostěrádky-Rešov oznamuje, že v neděli 27.3. se uskuteční zájezd do termálních lázní Györ. Zájemci se mohou přihlásit osobně u p. Dany Nešpůrkové nebo na tel.č. 725 576 235.