Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hlášení obecního rozhlasu(76)

ObrazekHlášení místního rozhlasu 20.11.2009

1/ Zveme Vás na slavnost Požehnání kapličce a novému obrazu Panny Marie na kapličce v Újezdě u Brna na ulici Nádražní a výstavu obrazů malíře Libora Jaroše.
Slavnost se koná v neděli 22. 11. ve 14 hodin před kapličkou. Požehná P. Miloslav Kabrda, zazpívá Rozmarýna a zahraje chrámový sbor mladých. Těšíme se na Vaši návštěvu. Starosta města Újezd u Brna, autor obrazu a rodina Žaludova.
 
2/ Místní knihovna v Hostěrádkách-Rešově vás všechny zve v sobotu 21. listopadu od 13 do 17 hodin na tradiční výstavu vánočních dekorací a ručně pletených košíků z pedigu. Bude zde i tvůrčí dílna, takže si budete moci podle své fantazie vytvořit svůj adventní věneček. Přijďte se inspirovat a potěšit oko!!!
 
3/ Zpráva rodinná:
 
V hlubokém zármutku oznamujeme příbuzným, přátelům a známým, že nás opustila naše drahá manželka, maminka, babička, prababička, sestra, švagrová, teta a tchyně paní Mária Krátká.
Zemřela náhle dne 15. listopadu 2009 ve věku 71 let. S drahou zesnulou se rozloučíme v pondělí 23. listopadu 2009 ve 14.45 hodin v obřadní síni krematoria města Brna, Jihlavská ulice 1.
Manžel Štefan, dcery Anna a Marie s rodinami, syn Jan s rodinou jménem veškerého příbuzenstva.
 
Autobus pro smuteční hosty bude přistaven u zastávky v Šaraticích, odjezd ve 13:30 hodin a odjezd z Hostěrádek ve 13:35 hodin.