Jdi na obsah Jdi na menu
 


Požár garáže – Šaratice 30.5. 2020

Jednotka vyjela k požáru garáže do Šaratic.

article preview

 

30. květen 2020, 9:51 – požár garáže – Šaratice - Kavriánov, I. Stupeň – vozy 7 – jednotky 5

Podtyp: POŽÁR NÍZKÉ BUDOVY

Popis:  Požár garáže, uvnitř nepořádek

Jednotky:  PS Slavkov, PS Vyškov, JSDH  Hostěrádky – Rešov, JSDH  Křenovice, JSDH Šaratice

 Obec:  Šaratice

Jednotka vyjela k požáru garáže do Šaratic. Už při cestě k požáru byl vidět hustý černý dým, po příjezdu na místo zjištěno, že se jedná o požár garáže v plném rozsahu.

Jednotka přijela na místo požáru jako první, po provedeném průzkumu vytvořeno dopravní vedení „B“ a za rozdělovačem dva útočné proudy „C“, na prvním hasili požár 2 členové JSDH Hostěrádky – Rešov a později na druhém 2 členové PS Slavkov. Po příjezdu PS Slavkov předáno velení u zásahu veliteli profesionální jednotky. JSDH Šaratice zasahovala jedním proudem „C“ z hydrantu. Naše CAS doplňována vodou z cisterny JSDH Křenovice. Po uhašení požáru, přirozené odvětrání objektu, spolupráce s vyšetřovatelem požárů, rozebírání střešní konstrukce a vynášení ohořelých zbytků z garáže. Po ukončení zásahu jednotka odeslána velitelem zásahu na základnu.  Lokalizace v 10:10 a likvidace požáru v 12:00. 

Počet zasahujících členů jednotky – 9. CAS 32 - T 815 – 2 mh a 4 km, Fiat – Ducato – 2mh a 4 km. Po příjezdu na základnu nahlášena akceschopnost na Krajské operační středisko.

 

Náhledy fotografií ze složky Požár garáže – Šaratice 30.5. 2020